


昆布と野菜の出汁で仕立てる
浅田の
ヴィーガン会席
浅田のヴィーガン会席は、動物性食品を
一切使わずに調理する会席料理です。
昆布と野菜出汁を使って、吟味した乾物、
穀類、野菜を工夫して組み合わせ、
それぞれの食材の風味、味わいを引き出した
日本料理として仕上げます。
旬の味わいを季節の器に
美しく盛りつけ、
五感でお楽しみいただく
加賀料理の思いを込めた品々を
ぜひご堪能ください。
Asada's Vegan Kaiseki
Asada's Vegan Kaiseki,
prepared with kelp and vegetable broth.
Asada's vegan kaiseki is a course menu prepared and presented in the kaiseki-style without using any animal products.
Using kelp and vegetable broth, we combine carefully selected dried foods, grains and vegetables in creative ways to realize Japanese cuisine bringing out the flavors and tastes of each ingredient.
We beautifully arrange seasonal flavors on dishes reflecting the spirit of the season to create an experience to be savored with all five senses.
We hope you will enjoy these dishes embodying the essence of Kaga cuisine.